Oogha.com
an online Instagram web viewer
  • JTT.🌹
    @jtt.rose

Images by jtt.rose

Jamu Tun Teja adalah supplement khas utk kesihatan dalaman wanita. . Bahan2 di dalam JTT™ seperti halia bara, kulit kayu manis dan lada hitam adalah untuk merawat penyakit kulit (jerawat, kulit kering, bekas jerawat etc), melegakan sakit sendi, membuang angin dan melawaskan. . JTT™ juga mengandungi Collagen utk menggebu dan melembabkan kulit. Acai Berries pula untuk membuang toksin badan dan bertindak sebagai antioksidan, sebab tu badan kita rasa cergas and fresh selepas mengambil JTT™. Bila badan bertoksin, kita mudah penat dan lesu. Acai berries juga berfungsi utk membakar lemak berlebihan. . Manakala madu pulak bagus untuk ibu yang menyusu sebab boleh menolong menambahkan air susu booster. So tiada istilah ibu breastfeeding tak boleh cantik dan kurus dan bertenaga mcm yg ramai org complain.*FAQ* . Updated stocks: *4 boxes left!* Whatsapp 7315059 to book and purchase this golden sachet ✨🌹 . #cantikluardalam #keputihan #berpantang #bersalin #sayajual #jamu #supplement #flawlessskin #nakkurus #kurus #jamutuntejahq #nsabeautybrunei #jamutuntejabrunei #jamutuntejaborneo #iklanbrunei #kristalfm #pelangifm #bruneimuara #brunei
#keputihan #jamutuntejabrunei #jamu #jamutuntejaborneo #berpantang #flawlessskin #bruneimuara #bersalin #kristalfm #sayajual #brunei #iklanbrunei #supplement #kurus #nsabeautybrunei #pelangifm #nakkurus #jamutuntejahq #cantikluardalam
#Repost @jamutunteja_hq with @get_repost ・・・ 1st Life-Style Jamu in Malaysia @naturalbeauty.bn ・・・ "@Regranned from @cantikbyfara - . Tak pernah cuba Jamu Tun Teja? Macam mana rasa Jamu Tun Teja? Betul ke Jamu Tun Teja ni berkesan? . Kalau nak tahu apa rasa dan kesan pada diri anda selepas Jamu Tun Teja kenalah beli duluuuuu...baru tahu! . Jangan negatif dulu. Anda bertanya kepada saya macam mana rasanya. Saya jawab "macam air asam boi tapi pedas2 sikit. Tak pahit." Tapi anda tak percaya. So why not KELUAR dari zon selesa anda dan cuba. . TAK CUBA TAK TAHU! Jom cuba! . #cantikluardalam #keputihan #berpantang #bersalin #sayajual #jamu #supplement #flawlessskin #nakkurus #kurus #jamutuntejahq #nsabeautybrunei #jamutuntejabrunei #jamutuntejaborneo #iklanbrunei #kristalfm #pelangifm #bruneimuara #nsabeauty #brunei
#keputihan #jamutuntejabrunei #jamu #jamutuntejaborneo #berpantang #nakkurus #flawlessskin #bruneimuara #bersalin #kristalfm #sayajual #brunei #iklanbrunei #supplement #kurus #nsabeautybrunei #repost #pelangifm #nsabeauty #jamutuntejahq #cantikluardalam
#Repost @pingbeaute.my with @get_repost ・・・ Wanita berpantang selepas bersalin adalah digalakkan pengambilan Jamu kerana dapat:- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Membantu di dalam proses pemulihan luka dan pembersihan darah nifas di dalam rahim. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mengembalikan keremajaan sistem peranakan dan tubuh badan yang menarik. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Membantu wanita yang mengalami masalah perut buncit selepas bersalin. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Menghilangkan rasa lesu dan letih tubuh badan, serta mengekalkan tenaga yang maksimum pada wanita. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Membantu menambahkan penghasilan susu badan, sesuai sekali untuk ibu yang menyusu bayi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Meningkatkan metabolisma badan dan membakar lemak berlebihan disamping membantu sistem penghadaman. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mengetatkan faraj dan organ peranakan, mengatasi kelesuan, memberikan tenaga. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Membantu wanita yang mengalami masalah peranakan jatuh / tombong. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Untuk mengetahui pakej JTT™ selepas bersalin, hubungi Authorized Agent JTT™ @jtt.rose .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📞 7315059 📞 7315059 📞 7315059 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jamu Tun Teja is BND38 per box ✨🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔅Intensive Plan 1st Month: 2 sachets a day (BND152 per month) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔅Progressive Plan 2nd Month: 1 sachet a day (BND76 per month) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔅Sustainability Plan 3rd Month: 1 sachet in 2 days (BND38 per month) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jamutunteja #jamumoden #jamuselepasbersalin #confinement #lifestylejamu #modernmom #pregnantlady
#pregnantlady #jamutunteja #modernmom #lifestylejamu #repost #jamumoden #jamuselepasbersalin #confinement
#Repost @jamutunteja_hq with @get_repost ・・・ 1st Life-Style Jamu in Malaysia @jamutuntejastokis.jtt ・・・ 💐1st Lifestyle Jamu in Malaysia💐 . . Kenapa tagline kami lifestyle jamu? Sebab Jamu Tun Teja boleh fit in dalam gaya hidup semua golongan. 💇 . Anda student? JTT boleh bantu anda fokus dalam kelas. Buat assignment tidur lewat malam, esok pagi tiada masalah bangun awal. Badan ringan minda cerdas senang nak absorb apa yang lecturer ajar. . Anda wanita berkerjaya? JTT boleh bantu anda tingkatkan performance di workplace. Say goodbye to masalah mengantuk lepas lunch hour. Boss pun bertambah sayang silap silap anda boleh naik pangkat. . Anda suri rumahtangga? JTT boleh bantu anda bekalkan tenaga berpanjangan. Orang kata suri rumah ni kerja tak pernah habis. Uruskan suami, uruskan anak, kemas rumah, memasak. Suami balik kerja pun happy tengok rumah rapi isteri berseri. . Walau apa sahaja status anda Jamu Tun Teja boleh membantu melancarkan aktiviti seharian anda. Anak dara, pengantin baru, ibu menyusu, ibu berpantang, nenek 5 cucu, you name it! . All in ONE benefits of Jamu Tun Teja 💪 💮Anti aging 💮Improves skin complexion 💮Kickstarts metabolisme and detox 💮Energy booster 💮Fat burning and weight loss 💮Promotes fertility 💮Regulates menstrual cycle 💮Resolves intimate problems 💮Ease joints and muscles pain 💮Milk booster . . Whatsapp 7315059 to book and purchase your lifestyle Jamu ✨🌹 . #jamu #jamutunteja #lifestylejamu #jamustudent #jamuanakdara #ajimaura #terapiinstagram #jamuwanita #trustedseller #cspscs #jamudalampantang #kurusselamat #busywoman #supplements #amoijttteam #duckscarves #ipohcityawesome #makbanyakanak #surirumah #like4like #bazarpaknil #wanita #agentwanted #uitm #htar #jamutuntejaipoh #youngmillionaire #brunei #jamutuntejaklang
#jamuanakdara #cspscs #jamu #makbanyakanak #bazarpaknil #jamutuntejaipoh #lifestylejamu #ipohcityawesome #htar #like4like #youngmillionaire #kurusselamat #busywoman #duckscarves #agentwanted #uitm #jamutunteja #ajimaura #brunei #amoijttteam #surirumah #jamuwanita #jamustudent #supplements #trustedseller #repost #jamutuntejaklang #wanita #terapiinstagram #jamudalampantang
Assalamualaikum Ladies 🌹 . ANTARA PUNCA SUPPLEMENT ATAU JAMU TAK BERKESAN . QS: “Kenapa orang lain makan berkesan, dengan saya tak berkesan?" . ✅Suka minum air sejuk & minuman berais selepas ambil supplement . ✅Tidak minum air kosong secukupnya. Pastikan sekurang-kurangnya 3 -4 liter sehari . ✅Minum air kelapa selepas ambil supplement. Air kelapa akan meneutralkan khasiat vitamin, jamu atau supplement . ✅Minuman berkafein seperti kopi, teh dan nescafe. Kafein merosakkan vitamin C dan kolagen dalam badan. Dan mengurangkan penyerapan maksima supplement ke seluruh badan . That’s why don’t blame the supplement/jamu if you yourself don’t bother to discipline yourself 🙊 check your do and don’t everyday ✅ . Mau cantik have to discipline and consistent with yourself. Then you will get apa yang you impikan, ladies 🌹 . #brunei #brunika #instabru #bruneifm #brudirect #igbru #brunei_daily #bruneishop #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneifashion #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabruneipromotes #instadaily #bruneisale #bwn #onlineshopping #bruneionlineseller #bruneishopping #insta_brunei #bruneikupromote #iklanbisnesbrunei #tuntejabrunei
#instabruneipromotes #bruneionlineshop #bruneidarussalam #brudirect #bruneifashion #bruneifm #tutong #bruneishop #instadaily #bruneikupromote #tuntejabrunei #onlineshopping #bruneimuara #brunika #instabrunei #brunei #brunei_daily #insta_brunei #bruneionlineshopping #bruneisale #bruneionlinestore #bwn #bruneishopping #temburong #bruneionlineseller #igbru #iklanbisnesbrunei #instabru #kualabelait
Assalamualaikum Ladies 🌹 . Make sure to buy your JTT™ from your AUTHORIZED AGENT. Authorized agent adalah agent resmi yang sah untuk menjual sesuatu barang. Every one of the agents have their own code, as of me is JTTX0019. All agents are selling their product with price stated by terms applied. . Consumption Plan: Economy Plan - 1 sachet every 2 days ($38/month) Progressive Plan - 1 sachet per day ($76/month) Intensive Plan - 2 sachets per day ($152/month) . Whatsapp 7315059 to book and purchase your JTT™ . #brunei #brunika #instabru #bruneifm #brudirect #igbru #brunei_daily #bruneishop #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneifashion #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabruneipromotes #instadaily #bruneisale #bwn #onlineshopping #bruneionlineseller #bruneishopping #insta_brunei #bruneikupromote #iklanbisnesbrunei #tuntejabrunei
#instabruneipromotes #bruneionlineshop #bruneidarussalam #brudirect #bruneifashion #bruneifm #tutong #bruneishop #instadaily #bruneikupromote #tuntejabrunei #onlineshopping #bruneimuara #brunika #instabrunei #brunei #brunei_daily #insta_brunei #bruneionlineshopping #bruneisale #bruneionlinestore #bwn #bruneishopping #temburong #bruneionlineseller #igbru #iklanbisnesbrunei #instabru #kualabelait
Assalamualaikum Ladies 🌹 . Siapa di sini yang inda mau kulit cantik, badan cantik, luaran dalaman cantik kan? I’m sure every women wants! 💯 and that includes me 🙊 . True story, my face had suffer from serious breakouts for the last two months and I’d try soooo many skin products (and yes Ive sensitive skin & I love to try new products) but NONE of them suits me ❌ feels like giving up already cause nada satu product pun ngam at my skin ☹️ . Buttt, since I saw many POSITIVE reviews regarding JTT™, why not kan cuba lagi another new product 🙊 , so tutup mata saja lah beli 🙈 (since mahal for me) then I started to consume JTT™ since last December and I noticed my skin totally banyak perubahan (totally!). Even my sisters last Sunday tegur (we rarely jumpa each other), so apa lagi, I promo lah the Jamu (bila lagi masa nya kan hehe) and I only brought one box instock 🙄 once balik rumah, all my three sisters, semua booking the jamu’s 😂 . Can you imagine how magic this JTT™ to all women? I DARE TO SELL CAUSE I CONSUME 😁😁 . Anyone yang belum try this JTT™, I am suggesting you to try if you have any one of the problems stated (check previous post) this Jamu is safe to consume, so don’t you worry 😘💯 . Whatsapp 7315059 to book and purchase! ✨🌹 . #brunei #brunika #instabru #bruneifm #brudirect #igbru #brunei_daily #bruneishop #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneifashion #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabruneipromotes #instadaily #bruneisale #bwn #onlineshopping #bruneionlineseller #bruneishopping #insta_brunei #bruneikupromote #iklanbisnesbrunei #tuntejabrunei
#instabruneipromotes #bruneionlineshop #bruneidarussalam #brudirect #bruneifashion #bruneifm #tutong #bruneishop #instadaily #bruneikupromote #tuntejabrunei #onlineshopping #bruneimuara #brunika #instabrunei #brunei #brunei_daily #insta_brunei #bruneionlineshopping #bruneisale #bruneionlinestore #bwn #bruneishopping #temburong #bruneionlineseller #igbru #iklanbisnesbrunei #instabru #kualabelait
#Repost @diyanahalik with @get_repost ・・・ Ladies, listen what I have to say! For Jamu this sedap, worth the try! @jamutunteja_hq . Most mother/businesswomen would face the unqualified exhaustion from having to juggle task and errands; back-to-back meetings, a boutique to run, the occasional SG-KUL trips, Aaron’s photo shoots, interviews and coming back home to my precious children. . I am always on the lookout for habits and strategies that can boost my energy and optimize my wellbeing. With Jamu Tun Teja, a sachet alone can release that extra energy all day while nourishing my body, resulting to a healthier looking skin. . What makes JTT different from other Jamu blend in the market? Apart from the standard jamu blend; Halia Bara, Black Pepper, Akar Serapat, Manjakani etc, Jamu Tun Teja also contain Pure Honey, Acai berry, Collagen, Vitamin C & Hyaluronic Acid (HA), skinfood that brings out the natural radiance and delicate complexion of our skin. . Have I mention the taste? A good tasting Jamu you can find in the market is real deal-breaker for those who do not like the ‘typical’ Jamu. What more can I say, it’s indeed a great companion for every mother and all women out there. . Thank You @jamutunteja_hq for making the life of on-the-go mothers like me much easier! . #jamutunteja #lifestylejamu #healthierlifestyle #diyanahalik
#jamutunteja #repost #healthierlifestyle #diyanahalik #lifestylejamu
Assalamualaikum Ladies 🌹 . Jangan lupa bangun tidur sebelum breakfast atu (1 hour right before meals) minum JTT™ untuk siapa siapa yg kan mau menambah berat badan 🙊 JTT™ helps to stimulate your appetite. . If inda mau weight gain, consume JTT™ lapas breakfast untuk weight loss (1-2 hours after meals) JTT™ helps to reduce your appetite. . Untuk yang belum mencuba, whatsapp 7315059 to book or purchase your golden sachet ✨🌹 . Have a wonderful Sunday, ladies ☀️🌹 . #brunei #brunika #instabru #bruneifm #brudirect #igbru #brunei_daily #bruneishop #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneifashion #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabruneipromotes #instadaily #bruneisale #bwn #onlineshopping #bruneionlineseller #bruneishopping #insta_brunei #bruneikupromote #iklanbisnesbrunei #tuntejabrunei
#instabruneipromotes #bruneionlineshop #bruneidarussalam #brudirect #bruneifashion #bruneifm #tutong #bruneishop #instadaily #bruneikupromote #tuntejabrunei #onlineshopping #bruneimuara #brunika #instabrunei #brunei #brunei_daily #insta_brunei #bruneionlineshopping #bruneisale #bruneionlinestore #bwn #bruneishopping #temburong #bruneionlineseller #igbru #iklanbisnesbrunei #instabru #kualabelait
Assalamualaikum Ladies 🌹 . SIGNS YOU ARE DETOXING 👆🏻😷 . Knowing these signs are a normal part of detoxification will help to alleviate worry. Because we’re being proactive in cleansing ourselves, during this time, the cells of our bodies suddenly have an opportunity to release an even greater than normal quantity of stored toxins, impurities, metabolic wastes & other materials that do not belong inside us. . REMEDY 💯 Hydrate-drink more water. Eat healthy nutrient rich food. Get enough sleep. Destress. Relax. Enjoy your golden sachet of goodness ✨. . Purchase how many boxes you want and delivery is free! (Brunei-Muara) . Whatsapp 7315059 to book your JTT and lets stay healthy together 😁🌹 . #brunei #brunika #instabru #bruneifm #brudirect #igbru #brunei_daily #bruneishop #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneifashion #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabruneipromotes #instadaily #bruneisale #bwn #onlineshopping #bruneionlineseller #bruneishopping #insta_brunei #bruneikupromote #iklanbisnesbrunei #tuntejabrunei
#instabruneipromotes #bruneionlineshop #bruneidarussalam #brudirect #bruneifashion #bruneifm #tutong #bruneishop #instadaily #bruneikupromote #tuntejabrunei #onlineshopping #bruneimuara #brunika #instabrunei #brunei #brunei_daily #insta_brunei #bruneionlineshopping #bruneisale #bruneionlinestore #bwn #bruneishopping #temburong #bruneionlineseller #igbru #iklanbisnesbrunei #instabru #kualabelait
Assalamualaikum Ladies 🌹 . Nah, siapa yang belum tahu cara cara untuk minum JTT™, here I am sharing with you guys how to consume. Simple and Easy! 😁🌸 . Consumption Plan: Economy Plan - 1 sachet every 2 days ($38/month) Progressive Plan - 1 sachet per day ($76/month) Intensive Plan - 2 sachets per day ($152/month) . Purchase how many boxes you want and delivery is free! (Brunei Muara) . Whatsapp 7315059 to book your JTT™ and lets stay healthy together 😁🌹 . #brunei #brunika #instabru #bruneifm #brudirect #igbru #brunei_daily #bruneishop #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneifashion #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabruneipromotes #instadaily #bruneisale #bwn #onlineshopping #bruneionlineseller #bruneishopping #insta_brunei #bruneikupromote #iklanbisnesbrunei #tuntejabrunei
#instabruneipromotes #bruneionlineshop #bruneidarussalam #brudirect #bruneifashion #bruneifm #tutong #bruneishop #instadaily #bruneikupromote #tuntejabrunei #onlineshopping #bruneimuara #brunika #instabrunei #brunei #brunei_daily #insta_brunei #bruneionlineshopping #bruneisale #bruneionlinestore #bwn #bruneishopping #temburong #bruneionlineseller #igbru #iklanbisnesbrunei #instabru #kualabelait