Oogha.com
an online Instagram web viewer

Media Tagged With: Jamutunteja

70,717 Post Instagram

[ATTN : BAKAL PENGANTIN] - HARI BERSANDING X LAMA DAH. TAPI MASIH X JUMPA2 LAGI PRODUK YANG BERKESAN UNTUK HILANGKAN JERAWAT KAT MUKA TU? Bukan tak cari, cari, tapi tak jumpa? Dah check kat google, kat fb bagai, tapi xda juga yang betul2 nampak meyakinkan. Kalau ada pun, kebanyakkannya semua dah pernah cuba, hampehh!! Barang tak kualiti . Abis lagi kering kulit muka. . . Jamu tun teja bukan sahaja sihat dalaman malah mampu cantikkan skin luaran. Dengan adany Collagen marine yg terkadung dalam jamu tun teja ini sangat bagus untuk kulit dan merawat masalah skin kita😘❤ . . www.wasap.my/60189639961 . jamutunteja jamuberpantang jamumoden fahajamutunteja gojesteamqiskayaberjaya jttterengganu kualaberang marang #jamupremium #jamusihatdalaman #jttterengganu #jamutunteja #bukitpayong #kualaberang #fahasurirumahberjayakaya #gojesteamqiskayaberjaya #jamukurus #kualaterangganu #milkbposter #jamumoden #marang #fahajamutunteja #gongbadak #jamuberpantang  
Morning !! . . BADAN SENTIASA PENAT. Jom sedut jamu tun teja before breakfast , dan kita boleh start bekerja dgn bertenaga ! Love 💙 . . 💯Ready stock 💯Free cod 💯Free gift . For order please whatsapp http://www.wasap.my/60133317134 . . jamutunteja jamutuntejakemaman jamutuntejakuantan jtt jamumoden tambahtenaga jamutakpahit jamutuntejaterengganu teamFJcecantikkaya amempiregegadiskaya #jamutuntejaterengganu #jamutuntejakemaman #jtt #teamfjcecantikkaya #jamumoden #jamutuntejakuantan #jamutakpahit #jamutunteja #tambahtenaga #amempiregegadiskaya  
Good Morning, sunshine! Instead of having to go through the hassle of juicing for breakfast, why not have a sachet of Jamu Tun Teja instead. One sachet is definitely equivalent to a cup of wholesome goodness derived from the combination of traditional herbs and modern ingredients! The soury taste from Acai Berry, HA, Collagen and Vit C mixed with sweetness of Pura Sweet and Honey balance up the spicyness of Manjakani, Halia Bara, Cinnamon, Black Pepper and Akar Serapat, which will leave a trail of sweet memories to your tastebud! jamutunteja jamupremiumquality jamumoden modernjamu lifestylejamu jamu healthylife Repost from @the.december #repost #jamu #lifestylejamu #jamumoden #modernjamu #jamutunteja #jamupremiumquality #healthylife  
Penangan dik kehebatan Jamu Tun Teja...baru ambil sekotak sahaja testimoni ni dah rasa kehebatan jtt...😍😍 . Wowww sangat..badan tak letih yang bestnya susu badan makin melimpah ...seronok ke seronok mcm ni...baby pun happy gak kan sebab puas kenyang dapat breast milk yang bayk tiap hari... . So..semuanya semudah A B C , just koyakkan dan minum sesachet sehari...jangan lupa minum air kosong yang bayk...mudah sangat kan😘😘😘 . jamupremiumquality jamutunteja hq justjamu 1stlifetimesjamuinmalaysia confinement beauty collagen skin metabolismaandweightloss kurus langsing menstrualcycleandfertility pregnant boostenergy milkbooster jamutunteja jamutuntejakotawarisan jamutuntejanilai jamutuntejadengkil jamutuntejaklia jamutuntejasepang jamutuntejasalaktinggi jamutuntejaputrajaya rahlizascollectionboutique #langsing #jamutuntejakotawarisan #jamutuntejasalaktinggi #milkbooster #beauty #jamutunteja_hq #1stlifetimesjamuinmalaysia #jamutunteja #pregnant #jamupremiumquality #jamutuntejaklia #confinement #metabolismaandweightloss #justjamu #rahlizascollectionboutique #jamutuntejaputrajaya #collagen #jamutuntejanilai #menstrualcycleandfertility #boostenergy #skin #kurus #jamutuntejadengkil #jamutuntejasepang  
Jamu Tun Teja takes care of your health and beauty! . There are 3 plans for you to choose from on how to consume your Jamu Tun Teja. . 🌸Economy Plan: 1 sachet every 2 days. RM88 per month. - 🌸Progressive Plan: 1 sachet per day. RM176 per month. - 🌸Intensive Plan: 2 sachets per day. RM352 per month. - Get you Jamu from us: . Norriza Enterprise Kiosk 3.03, Level 3, Imperial Mall, Miri, Sarawak. . WhatsApp: 6016 213 2782 6016 213 2782 6016 213 2782 . . . . . jttteamsarawak jttteamjue jamutunteja jamutuntejamiri jamutuntejabrunei miri miricommunity brunei brunika bruneionlineshopping bruneifm norriza enterprise #miricommunity #jamutuntejamiri #jamutuntejabrunei #brunei #jamutunteja #brunika #bruneionlineshopping #miri #bruneifm #norriza_enterprise #jttteamjue #jttteamsarawak  
Why JTT? What I think about JTT? These 3 words can describe it best: Beautiful•Powerful•Successful JTT can make you a beautiful lady inside out with full of power not only for you health but wealth. Joining JTT team can make you a successful person as well 😘 BE JAMUFIED! 💙 jtttaglinecontest jamutunteja jttgermany jttgermas beautyandhealth powerfulwomen successfulwomen womensbest #beautyandhealth #womensbest #jttgermas #jtttaglinecontest #successfulwomen #jamutunteja #powerfulwomen #jttgermany  
Kelebihan Jamu Tun Teja : KULIT – bebas jerawat dan jeragat, memudarkan parut dan cela, mencantikkan dan mencerahkan kulit TENAGA DAN BERAT BADAN – mempertingkatkan tenaga dalaman tubuh. Membakar lemak berlebihan dan mengempiskan perut KITARAN HAID & KESIHATAN FARAJ DAN RAHIM – menstabilkan kitaran haid yang normal sebelum / selepas melahirkan / berkahwin. JTT mampu membantu menegangkan tisu faraj yang longgar, menyubur kan rahim dan merawat keputihan KESIHATAN DALAMAN & HUBUNGAN INTIM - Menganjalkan dan merawat aset wanita agar sentiasa kehihatan muda. Mau makan jamu whatsapp sekarang 👉📲60142098686 👉📲60142098686 jamu jamutunteja lifestyle team teammamaj nakcantikcarisaya letscantik jangankecam janganmengata janganlupajtt jangankasihkendor rezekiallah #nakcantikcarisaya #jamu #lifestyle #janganmengata #janganlupajtt #jangankasihkendor #jangankecam #teammamaj #jamutunteja #team #letscantik #rezekiallah  
🌼FLORAL BENGKUNG🌼 . Cantik dan grip kat perut.. haa siapa yang suka kaler peach boleh beli floral bengkung.. n bunga2 yang cantik 😉 . Selesaaa sangattt tak de aih rase macam terganggu atau rimas.. bengkung moden yang murah dan berbaloi.. letat n fit jee rasa ❤ . bolee pakai untuk pakai kebaya, baju kurung dan berpantang bagi bentuk balik shape n curve badan 😉 . SENANG & SELESA..tak perlu pening2 pakai bengkung.. . sekali sarung dan gripkan perut dengan MUDAH ! ✔MENGEMPISKAN PERUT ✔MEMBETULKAN POSTURE BADAN ✔SELESA ✔3 CANGKUK MENGIKUT KESESUAIAN ✔KETAT YG SELESA . saizzz sehingga 4XL !! . warna : peace, purple and black . pm 011-15786381 . follow ig @korset jamu arissa😊 . jomkurus sayanakkurus produkkurus tipskurus korset bengkungmoden korsetmurah #bengkungmoden #murah #bengkungmurah #jomkurus #korsetmurah #setbersalin #tipsdiet #kebaya #tipskurus #malaysia #klcctower #jamutunteja #ramping #kpj #slim #weightloss #jamu #igermalaysia #bengkung #nurse #produkkurus #cantik #diet #sayanakkurus #igers #korset #ootdmalaysia #igersmalaya #kurus #bajukurungmoden  
Dapatkan Jamu Tun Teja hanya dari agen yang berdaftar. Jangan risikokan diri anda dengan membeli dengan harga yang lebih murah dari pasaran dan bukan original ! . Hye. I'm Dell. Authorized Agent Kuantan JTTA0017 📱 WhatsApp 0172506926 🚗 cod Kuantan 📮 post within Malaysia For fast reply, just click link on my bio. . jamutunteja jamutuntejadell jamutuntejakuantan jttbabes ekinjttteam kuantan codkuantan pantaitimur pahang eastcostmall kuantancitymall kuantanparade sayajualjamu energybooster healthylifestyle kekasihpaksarela cintahatibatu syurgayangkedua lafazkankalimahcintamu #cintahatibatu #ekinjttteam #lafazkankalimahcintamu #healthylifestyle #codkuantan #energybooster #eastcostmall #jamutunteja #pantaitimur #kuantanparade #jttbabes #syurgayangkedua #jamutuntejadell #kuantan #kekasihpaksarela #sayajualjamu #jamutuntejakuantan #pahang #kuantancitymall  
Sebelum tidur, jangan lupa amek 1 sachet Jamu Tun Teja tau. Lepas tu tidur pun lena. Esok pagi bila bangun tidur, rasa fresh gila. X percaya ke? Percayalah please. Kalau x jugak, apa kata anda wassup saya utk test Jamu Tun Teja ni. Haaa, time tu baru tau hebatnya Tun Teja. Hye. I'm Dell. Authorized Agent Jamu Tun Teja Kuantan JTTA0017 📱 WhatsApp 0172506926 🚗 cod Kuantan Postage seluruh Malaysia ! jamutunteja jamupremiumquality jamumoden modernjamu lifestylejamu jamucollagen jamutuntejadell jamutuntejakuantan jttbabes ekinjttteam codkuantan kuantan kuantanese kuantanpahang kuantanparade pantaitimur bazarpaknilprodukkecantikkan sayajualjamu selamatmalam goodnight sweetdreams syurgayangkedua kekasihpaksarela #kuantanpahang #ekinjttteam #lifestylejamu #codkuantan #pantaitimur #jamutunteja #jamupremiumquality #bazarpaknilprodukkecantikkan #goodnight #kuantanparade #jamucollagen #jttbabes #syurgayangkedua #kuantanese #jamutuntejadell #kuantan #kekasihpaksarela #jamumoden #sayajualjamu #modernjamu #jamutuntejakuantan #sweetdreams #selamatmalam  
Mr. Husband still jetlag lagi nampaknya..awal tidur malam ni..haha..😆 Tapi Mrs. Wife takkan lupa untuk sedut Jamu Tun Teja sebelum tidur..Nasib laa lelaki tak boleh consume jamu ni..Kalau tak mesti dah kujamukan lakiku jugak 😝😝😝 Tidur berkualiti badan segar bertenaga 💪 jamutunteja jamutuntejaterengganu jamutuntejajohor amempiregegadiskaya #jamutuntejaterengganu #jamutuntejajohor #jamutunteja #amempiregegadiskaya  
BESAR atau kecil income/bonus yg kita dapat, kita harus bersyukur. Sikit2 lama2 jadi bukit. Kebanyakan ahli STG memang betmula dari bawah.kai diajar bersyukur dgn apa juga rezeki yg kami dapat. Kami yakin bonus niakn bertambah selagi kami berusaha. projekstg elitkingdom ajimaura terapiinstagram dropshipwanted shakleemalaysia marykaymalaysia maryjardin youngliving dyxy perlashine jamutunteja jamunenek maajunanggunbistari eusahawan erezeki usahawanmuda aurarezeki lemonex dianzvitamin niqabmalaysia nonaroguy dexandra nurraysa irfankhairi qasehgold starbuckmalaysia jamususukdara kekasihpaksarela fsgpadu #dexandra #lemonex #starbuckmalaysia #jamususukdara #ajimaura #perlashine #youngliving #dyxy #niqabmalaysia #maryjardin #jamutunteja #fsgpadu #marykaymalaysia #dianzvitamin #shakleemalaysia #eusahawan #dropshipwanted #qasehgold #nurraysa #aurarezeki #irfankhairi #maajunanggunbistari #jamunenek #usahawanmuda #projekstg #kekasihpaksarela #terapiinstagram #elitkingdom #erezeki #nonaroguy  
PENSYARAH GAJI DAH BESAR TAPI MASIH LAGI BUAT BISNES STG. ============================ Agak2 kenapa ye pensyarah muda ni pilih dan buat bisnes santai dengan STG? Sebab... .. . ✔modal rendah RM50 ✔Risiko rendah ✔Santai2 je buat lepas waktu kerja ✔ada mentor yg bimbing dan share tips utk berjaya ✔perkongsian ilmu tentang produk dan marketing ✔ada sistem yang adil dan berkesan projekstg elitkingdom ajimaura terapiinstagram dropshipwanted shakleemalaysia marykaymalaysia maryjardin youngliving dyxy perlashine jamutunteja maajunanggunbistari eusahawan erezeki usahawanmuda aurarezeki lemonex dianzvitamin niqabmalaysia nonaroguy dexandra nurraysa irfankhairi qasehgold starbuckmalaysia jamususukdara kekasihpaksarela fsgpadu kerjakosong #dexandra #lemonex #starbuckmalaysia #jamususukdara #ajimaura #perlashine #youngliving #dyxy #niqabmalaysia #maryjardin #jamutunteja #kerjakosong #fsgpadu #marykaymalaysia #dianzvitamin #shakleemalaysia #eusahawan #dropshipwanted #qasehgold #nurraysa #aurarezeki #irfankhairi #maajunanggunbistari #usahawanmuda #projekstg #kekasihpaksarela #terapiinstagram #elitkingdom #erezeki #nonaroguy  
2018 is the Year of the Dog. The Chinese zodiac moves in a 12-year cycle, and those born in 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, and 2018 are also known as Dogs. According to the Asian astrology, your year of birth – and the animal this represents – determines a lot about your personality traits. Although each of the twelve animals gets an outing every dozen years, there are different varieties – and 2018 will be the first Year of the Earth Dog since 1958. Anyone born in an Earth Dog year will be communicative, serious, and responsible in the workplace. mamaj TeamMamaJ jttstokissabah jamutuntejasabah jamutuntejaborneo jamutuntejasarawak jamutuntejalabuan jamutunteja lifestylejamu herba khazanahistana sihatdidalamglowingdiluar jamucollagen ilovejtt jamutunteja hq kkcity sabah kkonlineshop sabahonlineshop labuanonlineshop kotakinabalu borneo jomkurus jomcantik jomsihat collagen bestfriend jamutuntejatestimonial #jomcantik #bestfriend #jamutuntejasabah #mamaj #khazanahistana #labuanonlineshop #lifestylejamu #kkcity #jomkurus #jamutunteja_hq #kkonlineshop #sihatdidalamglowingdiluar #herba #jamutuntejasarawak #jomsihat #jamutunteja #sabah #jttstokissabah #kotakinabalu #jamucollagen #jamutuntejalabuan #ilovejtt #jamutuntejaborneo #collagen #sabahonlineshop #teammamaj #borneo #jamutuntejatestimonial  
Load More