Oogha.com
an online Instagram web viewer

Media Tagged With: Jamuselepasbersalin

316 Post Instagram

Repost @pingbeaute.my with @get repost ・・・ Wanita berpantang selepas bersalin adalah digalakkan pengambilan Jamu kerana dapat:- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Membantu di dalam proses pemulihan luka dan pembersihan darah nifas di dalam rahim. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mengembalikan keremajaan sistem peranakan dan tubuh badan yang menarik. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Membantu wanita yang mengalami masalah perut buncit selepas bersalin. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Menghilangkan rasa lesu dan letih tubuh badan, serta mengekalkan tenaga yang maksimum pada wanita. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Membantu menambahkan penghasilan susu badan, sesuai sekali untuk ibu yang menyusu bayi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Meningkatkan metabolisma badan dan membakar lemak berlebihan disamping membantu sistem penghadaman. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mengetatkan faraj dan organ peranakan, mengatasi kelesuan, memberikan tenaga. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Membantu wanita yang mengalami masalah peranakan jatuh / tombong. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Untuk mengetahui pakej JTT™ selepas bersalin, hubungi Authorized Agent #pregnantlady #modernmom #confinement #jamumoden #jamuselepasbersalin #jamutunteja #repost #lifestylejamu  
🍁AIR AJAIB AKAR KAYU(AAAK) 🌿Wajib simpan Air Ajaib ni kt umah . Wasap 😘 011-2139 8689 . 🍃Gatal2 kulit sapu jaaa.. 🍃Jerawat tumbuh? sat je kecut.. 🍃Luka ringan ttis ja dh kering darah.. 🍃Kena gigit serangga boleh guna.. 🍃Gatal² hdung?? bengang telinga?? Resdung la tu..pun bolehguna.. 🍃Kaki cekam.. sktt oiiii.. titis je ubat ni.. Mujarab 👍 🍃 Kuku rosak bertahun lamanya. guna ubt ni secara konsisten. In shaa Allah..kuku tmbuh bru . MERAWAT: 🌱RESDUNG 🌱JERAWAT 🌱KETUAT 🌱KUKU CEKAM/CAGU 🌱KUDIS/GATAL2 KULIT 🌱LUKA RINGAN 🌱GIGITAN SERANGGA 🌱KULIT MAKAN AIR . CARA GUNA: TITIK ATAU SAPU DITEMPAT BERMASALAH. 🚫KEGUNAAN LUARAN SAHAJA  
Antara kebaikan Vdolly yang menjadi fenomena jamu moden masa kini.. 3x lebih berkesan dan cepat. . 🌺Mengecutkan Vagina 🌺Menjadikan kemutan miss V luar biasa 🌹Merawat masalah bau dan keputihan 🌹Menganjalkan payudara dan punggung 🌹Mengecutkan rahim yang kembang selepas bersalin 🌹Merawat kulit wajah dari dalam 🌹Membekalkan tenaga 🌹Melancarkan period yang tidak teratur 🌹Menstabilkan hormon 🌹Amat sesuai untuk wanita selepas bersalin 🌹Vdolly tidak panas dan sesuai untuk ibu menyusu badan . . WhatsApp 0172669193 vdolly jamumoden kemut ketat jamuselepasbersalin beauty innerbeauty trudollymurah trudollykl #ketat #vdolly #beauty #trudollymurah #innerbeauty #jamumoden #jamuselepasbersalin #trudollykl #kemut  
My 1st bite of milkupcandy 10thJan2018 I'm quiet surprise of how it taste. Memang sedap!! Rasa seperti gula gula berperisa berry 😍🍇🍓 Langsung tak ada rasa susu kambing dan omega 3. Boleh bagi addicted tau 😋 . Bahan bahan kandungan milkupcandy ni terdiri daripada makanan sunnah, Alhamdulillah banyak kebaikan yang kita boleh dapat bila kita amalkan milkupcandy ni selagi hamil (16 minggu ke atas) sehingga menyusukan anak yang dah lahir. . So pada bakal ibu & ibu ibu yang menyusukan anak, milkupcandy ni memang a good choice for you, especially kalau you yang susah/memilih nak try makanan/suppliments sebab tak suka ada bau menyengat/rasa yang #newmom #milkupcandy #confinementperiod #birth #berpantangselepasbersalin #10thjan2018 #powerpumping #jamuselepasbersalin #milkbooster #milkupcandybn_nurulaiman #milkupcandybrunei #jamu #bruneiwedding #breastfeeding #8875483 #supportlocal #newparent #ibumenyusukan #newmother #postpregnancy #postwedding #happyboomistbn_nurulaiman #confinement #baby #brunei #postnatal #healthyskin #bffriendly  
Wanita berpantang selepas bersalin adalah digalakkan pengambilan Jamu kerana dapat:- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Membantu di dalam proses pemulihan luka dan pembersihan darah nifas di dalam rahim. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mengembalikan keremajaan sistem peranakan dan tubuh badan yang menarik. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Membantu wanita yang mengalami masalah perut buncit selepas bersalin. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Menghilangkan rasa lesu dan letih tubuh badan, serta mengekalkan tenaga yang maksimum pada wanita. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Membantu menambahkan penghasilan susu badan, sesuai sekali untuk ibu yang menyusu bayi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Meningkatkan metabolisma badan dan membakar lemak berlebihan disamping membantu sistem penghadaman. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mengetatkan faraj dan organ peranakan, mengatasi kelesuan, memberikan tenaga. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Membantu wanita yang mengalami masalah peranakan jatuh / tombong. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Untuk mengetahui pakej JTT™ selepas bersalin, hubungi Authorized Agent JTT™ @pingbeaute.my ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📞 60138393455 📞 #pregnantlady #modernmom #confinement #jamutunteja #lifestylejamu #jamumoden #jamuselepasbersalin  
ATA JAMU KACIP FATIMAH . Khasiat; 🔹Tenaga zahir dan batin wanita. 🔹Membantu dan memperbaikkan perjalanan darah, angin dan lendir. 🔹Menguatkan urat saraf. 🔹Mengeluarkan angin-angin jahat. 🔹Mengurangkan sakit sendi dan tulang. 🔹Mengurangkan medu. 🔹Menambahkan selera makan. 🔹Melancarkan pembuangan air besar dan kecil. 🔹Menghilangkan sakit pinggang, sejuk badan dan lemah anggota badan. 🔹Membantu pembakaran lemak. 🔹Mencegah buasir dan sembelit. 🔹Melegakan senggugut dan keputihan. 🔹Menyihatkan badan selepas bersalin. . DILULUSKAN KKM & NPRA . Price include postage; RM 20 (kecik); RM 32 (besar) . Postage hanya dikenakan utk setiap satu penghantaran sahaja. . Utk sebarang pertanyaan boleh whatsapp ke 013-9310326 . jamu jamumalaysia idolatrading produkkesihatan jamukacipfatimah produkkesihatanmalaysia jamuidolatrading atakacipfatimah jamurawatsenggugut jamucantikluardalam jamusihatbadan jamuselepasbersalin jamukampung jamukampungmalaysia kacipfatimah kacipfatimahmalaysia jamukelantan jamukacipfatimahkelantan kacipfatimahkelantan jamutambahselera jamurawatbuasir jamusihatluardalam #kacipfatimah #produkkesihatanmalaysia #jamuselepasbersalin #jamutambahselera #atakacipfatimah #kacipfatimahkelantan #jamukacipfatimahkelantan #jamusihatbadan #produkkesihatan #jamukampung #kacipfatimahmalaysia #jamuidolatrading #jamurawatsenggugut #jamucantikluardalam #jamukampungmalaysia #jamukacipfatimah #jamurawatbuasir #jamumalaysia #jamukelantan #jamusihatluardalam #idolatrading #jamu  
BEZA KEGUGURAN DGN BERSALIN Ada sorg adik tu tanya saya.. Adik la kot sbb panggil saya akak. Q:❤ Akak, kenapa nak pantang beriya2 kalau gugur? Bukan bersalin pun? Dah cuci ok lah... Kantung dah keluar kan..... . A:💚 Awak..... Awak kena tahu 1 benda beza gugur dan bersalin.. Kalau bersalin, kandungan dah matang dan ready utk keluar... Tapi, kalau gugur, dia terpaksa keluar... dipaksa jatuh... Beza yer, cuba awak petik buat putik dgn buah yg masak... Akak bagi contoh, betik... buah betik putik, kalau awak petik, cabut buah tu, awak rasa banyak x getah dia yg keluar?? Tapi, kalau awak petik betik yg dah masak, awak rasa ada x #jamurawatrahim #jamurawatkeputihan #jamuuntukawekmuda #jamususukdara #tipsrahimkembang #jamuselepasbersalin #tipshilangkanbaukohong #tipsnaikkanperanakan #tipshilangkankentutvagina #jamurawatkeguguran #rawatkeguguran  
Yang Beli Jamu Nenek jgn lupa ya..l. 😍😍 . 👉 KONSISTEN..supaya jamu serasi dgn badan anda. Baru lah kesan superb dpt dirasai. 👉Ambik Jamu Nenek dlm kadar Dos yg telah di Nasihatkan. 👉Pastikan anda minum air putih secukup nya bagi membantu proses detoxsifikasi badan anda. Ini adalah penting . 👉Dan yg PALING PENTING skali bagi Yg Beragama Islam, Bismillah dan selawat ke atas nabi, dan niat kan agar jamu nenek menjadi asbab kesihatan yg baik dgn izin ALLAH. Yg dh berkahwin jgn lupa niat kan supaya naik seri wajah😉 . . 📌JamuNenek LuLus ujian Makmal 📌JamuNenek Lulus KKM 📌JamuNenek 100% Herba yg TIDAK memudaratkan 📌JamuNenek MUJARAB dgn izin Allah Sebotol hanya #jamubanyaksusu #jamululuskkm #jamukunyit #jamulangsingmurah #jamuselepasbersalin #jamulepasbersalin #jamunenek #jamuneneksangsuria #jamukurus #juskunyit #jamusendatrapat #jamuanakdara #jamunenekrapatplus #jamuketat #jamunenekfiti #jamunenekoriginal #jamumalaysia #jamubanyakkansusu #jamunenekmurah #jamupantang #jamuuntukisteri #jamuberpantang #jamulangsingmalaysia  
Jamu Tun Teja™ is made from all-natural ingredients such as: . 1. *Kulit Kayu Manis/ Cinnamon* 2. *Lada Hitam/Black Pepper* 3. *Manjakani/Aleppo Oak* 4. *Akar Serapat/ Parameria polyneura* 5. *Madu/Honey* 6. *Acai Berry* 7. *Pura Sweet* 8. *Umbra* 9. *Collagen* 10. *Vitamin C* 11. *Halia Bara* This jamu has everything that a women needs. . . ENERGY BOOSTER..MILK BOOSTER..HEALTY SKIN N HORMON STABLIZER . Get yours for only RM 88! . . . 60176020605 Hajar jamutunteja jamukurus jamutunteja jamumoden jamulangsing jamuberpantangbersalin jamumanjakani jamuhaliabara jamuladahitam jamumalaysia jamumelayu collagen glowing kurus perapat periodtakteratur akarserapat lifestylejamu jamuselepasbersalin jamuremaja #jamuladahitam #collagen #jamuberpantangbersalin #akarserapat #jamuselepasbersalin #periodtakteratur #jamuhaliabara #jamukurus #jamumanjakani #jamumelayu #lifestylejamu #glowing #jamumoden #jamumalaysia #perapat #jamulangsing #kurus #jamuremaja #jamutunteja  
BEZA KEGUGURAN DGN BERSALIN Ada sorg adik tu tanya saya.. Adik la kot sbb panggil saya akak. Q:❤ Akak, kenapa nak pantang beriya2 kalau gugur? Bukan bersalin pun? Dah cuci ok lah... Kantung dah keluar kan..... . A:💚 Awak..... Awak kena tahu 1 benda beza gugur dan bersalin.. Kalau bersalin, kandungan dah matang dan ready utk keluar... Tapi, kalau gugur, dia terpaksa keluar... dipaksa jatuh... Beza yer, cuba awak petik buat putik dgn buah yg masak... Akak bagi contoh, betik... buah betik putik, kalau awak petik, cabut buah tu, awak rasa banyak x getah dia yg keluar?? Tapi, kalau awak petik betik yg dah masak, awak rasa ada x #jamurawatrahim #jamurawatkeputihan #jamuuntukawekmuda #jamususukdara #tipsrahimkembang #jamuselepasbersalin #tipshilangkanbaukohong #tipsnaikkanperanakan #tipshilangkankentutvagina #jamurawatkeguguran #rawatkeguguran  
BEZA KEGUGURAN DGN BERSALIN Ada sorg adik tu tanya saya.. Adik la kot sbb panggil saya akak. Q:❤ Akak, kenapa nak pantang beriya2 kalau gugur? Bukan bersalin pun? Dah cuci ok lah... Kantung dah keluar kan..... . A:💚 Awak..... Awak kena tahu 1 benda beza gugur dan bersalin.. Kalau bersalin, kandungan dah matang dan ready utk keluar... Tapi, kalau gugur, dia terpaksa keluar... dipaksa jatuh... Beza yer, cuba awak petik buat putik dgn buah yg masak... Akak bagi contoh, betik... buah betik putik, kalau awak petik, cabut buah tu, awak rasa banyak x getah dia yg keluar?? Tapi, kalau awak petik betik yg dah masak, awak rasa ada x #jamurawatrahim #jamurawatkeputihan #jamuuntukawekmuda #jamususukdara #tipsrahimkembang #jamuselepasbersalin #tipshilangkanbaukohong #tipsnaikkanperanakan #tipshilangkankentutvagina #jamurawatkeguguran #rawatkeguguran  
womenlove memang cuci Abis kotoran kotoran dalaman kite. Bile kotoran dah cuci dah bersih baru la kite Akan rasa perubahan dia. Kalau yang dalam tak cuci dulu kite makan ape pun Untuk sehat dan cantik tak jalan. Jadi detoks dulu ngan womenlove Jamu moden ni👇👇 Mamadil2018 Mamadilbycheqnuna testimoni jamuselepasbersalin jamuawetmuda #womenlove #jamuawetmuda #mamadilbycheqnuna #testimoni #mamadil2018 #jamuselepasbersalin  
womenlove memang cuci Abis kotoran kotoran dalaman kite. Bile kotoran dah cuci dah bersih baru la kite Akan rasa perubahan dia. Kalau yang dalam tak cuci dulu kite makan ape pun Untuk sehat dan cantik tak jalan. Jadi detoks dulu ngan womenlove Jamu moden ni👇👇 Mamadil2018 Mamadilbycheqnuna testimoni jamuselepasbersalin jamuawetmuda #womenlove #jamuawetmuda #mamadilbycheqnuna #testimoni #mamadil2018 #jamuselepasbersalin  
womenlove memang cuci Abis kotoran kotoran dalaman kite. Bile kotoran dah cuci dah bersih baru la kite Akan rasa perubahan dia. Kalau yang dalam tak cuci dulu kite makan ape pun Untuk sehat dan cantik tak jalan. Jadi detoks dulu ngan womenlove Jamu moden ni👇👇 Mamadil2018 Mamadilbycheqnuna testimoni jamuselepasbersalin jamuawetmuda #womenlove #jamuawetmuda #mamadilbycheqnuna #testimoni #mamadil2018 #jamuselepasbersalin  
Morning semua..slmt thn baru... Ada x mommy yg due bln januari 2018.. Dah prepare brg untuk baby yg bkl lahir ? ..untuk mommy plak dah cari set berpntang? Sis ada jual set berpantang sendayu tinggi .. 6 botol Supplement untuk 60 hari 1 body tone * masker badan berangin FREE BAG whtsp 013-4040411 Instagram @sendayutinggi beauty . sendayutinggi setbersalin jamuselepasbersalin setberpantang #setbersalin #sendayutinggi #setberpantang #jamuselepasbersalin  
Yang Beli Jamu Nenek jgn lupa ya..l. 😍😍 . 👉 KONSISTEN..supaya jamu serasi dgn badan anda. Baru lah kesan superb dpt dirasai. 👉Ambik Jamu Nenek dlm kadar Dos yg telah di Nasihatkan. 👉Pastikan anda minum air putih secukup nya bagi membantu proses detoxsifikasi badan anda. Ini adalah penting . 👉Dan yg PALING PENTING skali bagi Yg Beragama Islam, Bismillah dan selawat ke atas nabi, dan niat kan agar jamu nenek menjadi asbab kesihatan yg baik dgn izin ALLAH. Yg dh berkahwin jgn lupa niat kan supaya naik seri wajah😉 . 📌JamuNenek LuLus ujian Makmal 📌JamuNenek Lulus KKM 📌JamuNenek 100% Herba yg TIDAK memudaratkan 📌JamuNenek MUJARAB dgn izin Allah Sebotol hanya #jamubanyaksusu #jamululuskkm #jamukunyit #jamulangsingmurah #jamuselepasbersalin #jamulepasbersalin #jamunenek #jamuneneksangsuria #jamukurus #juskunyit #jamusendatrapat #jamuanakdara #jamunenekrapatplus #jamuketat #jamunenekfiti #jamunenekoriginal #jamumalaysia #jamubanyakkansusu #jamunenekmurah #jamupantang #jamuuntukisteri #jamuberpantang #jamulangsingmalaysia  
Sembelit? Jangan stress2 tau! Jamu Nenek ada penyelesaiannya 👵 . . Jom detox dgn Jamu Nenek! Lulus KKM tau.... Sebotol RM25.00 50 biji . Whatsapp 011-32902334 . jamunenek jamunenekrapatplus jamunenekfiti jamuneneksangsuria jamunenekoriginal jamunenekmurah jamululuskkm jamuanakdara jamulangsingmalaysia jamulangsingmurah jamumalaysia jamukunyit juskunyit jamusendatrapat jamuuntukisteri jamuketat jamukurus jamupantang jamuberpantang jamulepasbersalin jamuselepasbersalin jamubanyakkansusu jamubanyaksusu ubatsembelit jamulepasberpantang jamuberpantang jamusembelit #jamubanyaksusu #jamululuskkm #jamukunyit #jamulangsingmurah #jamuselepasbersalin #jamulepasbersalin #jamunenek #jamuneneksangsuria #ubatsembelit #jamukurus #juskunyit #jamusendatrapat #jamuanakdara #jamunenekrapatplus #jamuketat #jamunenekfiti #jamunenekoriginal #jamumalaysia #jamubanyakkansusu #jamunenekmurah #jamupantang #jamusembelit #jamuuntukisteri #jamuberpantang #jamulepasberpantang #jamulangsingmalaysia  
Orang cakap jgn amalkn jamu selepas bersalin sebab panas..nanti ganggu penyusuan baby. . Tapi, amalkanlah Jamu Nenek. Sebab apa saya sarankan Jamu Nenek? Tak panas sbb kami masak dulu baru proses kapsul. Alhamdulillah beribu testimonial yg kami dapat dr pelanggan yg dah cuba Jamu Nenek. . . 🍁Tak panas 🍁Boleh diambil semasa period 🍁Tak ada pantang larang 🍁Murah dan berkesan dan selamat . . Siapa yg boleh amalkan? 🍁 Anak dara 🍁 Ibu dlm pantang 🍁 Ibu menyusu 🍁 Warga emas . Sebotol RM25.00 50 biji . Whatsapp 011-32902334 . jamunenek jamunenekrapatplus jamunenekfiti jamuneneksangsuria jamunenekoriginal jamunenekmurah jamululuskkm jamuanakdara jamulangsingmalaysia jamulangsingmurah jamumalaysia jamukunyit juskunyit jamusendatrapat jamuuntukisteri jamuketat jamukurus jamupantang jamuberpantang jamulepasbersalin jamuselepasbersalin jamubanyakkansusu jamubanyaksusu #jamubanyaksusu #jamululuskkm #jamukunyit #jamulangsingmurah #jamuselepasbersalin #jamulepasbersalin #jamunenek #jamuneneksangsuria #jamukurus #juskunyit #jamusendatrapat #jamuanakdara #jamunenekrapatplus #jamuketat #jamunenekfiti #jamunenekoriginal #jamumalaysia #jamubanyakkansusu #jamunenekmurah #jamupantang #jamuuntukisteri #jamuberpantang #jamulangsingmalaysia  
Orang cakap jgn amalkn jamu selepas bersalin sebab panas..nanti ganggu penyusuan baby. . Tapi, amalkanlah Jamu Nenek. Sebab apa saya sarankan Jamu Nenek? Tak panas sbb kami masak dulu baru proses kapsul. Alhamdulillah beribu testimonial yg kami dapat dr pelanggan yg dah cuba Jamu Nenek. . . 🍁Tak panas 🍁Boleh diambil semasa period 🍁Tak ada pantang larang 🍁Murah dan berkesan dan selamat . . Siapa yg boleh amalkan? 🍁 Anak dara 🍁 Ibu dlm pantang 🍁 Ibu menyusu 🍁 Warga emas . Sebotol RM25.00 50 biji . Whatsapp 011-32902334 . jamunenek jamunenekrapatplus jamunenekfiti jamuneneksangsuria jamunenekoriginal jamunenekmurah jamululuskkm jamuanakdara jamulangsingmalaysia jamulangsingmurah jamumalaysia jamukunyit juskunyit jamusendatrapat jamuuntukisteri jamuketat jamukurus jamupantang jamuberpantang jamulepasbersalin jamuselepasbersalin jamubanyakkansusu jamubanyaksusu #jamubanyaksusu #jamululuskkm #jamukunyit #jamulangsingmurah #jamuselepasbersalin #jamulepasbersalin #jamunenek #jamuneneksangsuria #jamukurus #juskunyit #jamusendatrapat #jamuanakdara #jamunenekrapatplus #jamuketat #jamunenekfiti #jamunenekoriginal #jamumalaysia #jamubanyakkansusu #jamunenekmurah #jamupantang #jamuuntukisteri #jamuberpantang #jamulangsingmalaysia  
NAK CANTIK TANPA RISIKO??? . . KRIM LOVE POTION MENGEMBALIKAN KEANJALAN, KECANTIKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG ANDA SERTA MEMBENTUK LURAH.. . . . Whatsap 0125359620: . . tudungruffle jamuwanita bengkungmoden jamuselepasbersalin setbersalin ibuberpantang ibumenyusu produkputihgebu produkbesarkanpunggung jamudara kekaldara krimpayudara jomkahwin lovepotionbyhushhush tipscantik krimbesarkanpayudara barangbaby tilambaby bajumenyusu punggungmantap breastmantap krimpunggung fattzura taiping johor pahang #bengkungmoden #jamuwanita #lovepotionbyhushhush #tilambaby #jamuselepasbersalin #punggungmantap #tipscantik #johor #jamudara #ibuberpantang #krimpayudara #produkputihgebu #setbersalin #fattzura #krimpunggung #bajumenyusu #tudungruffle #barangbaby #taiping #breastmantap #krimbesarkanpayudara #pahang #jomkahwin #produkbesarkanpunggung #kekaldara #ibumenyusu  
Load More