Oogha.com
an online Instagram web viewer

Media Tagged With: Confinement

84,303 Post Instagram

[ TESTIMONI TUMMYRUB] CIRIT BIRIT OKAY LEPAS GUNA TUMMY RUB . T-RUB by TASNEEM NATUREL ----------------------------- . 📌 Membantu melegakan kembung perut 📌 Membantu mengurangkan masalah sembelit 📌 Membantu melegakan masalah sebu perut bg ibu-ibu mengandung . [ ] balm tidak panas dan tidak melekit [ ] 100% dari bahan semulajadi [ ] Selamat digunakan dari newborn hingga dewasa [ ] lulus KKM . . RM49 each mommy tak termasuk postage. Nampak je kecik, tapi tahan sehingga 2 bulan dengan penggunaan kerap. . Whatsapp umie aisyah. Klik link kt bio tau. tasneemnaturel essentialoil susuibu ibumenyusu susuibumeriah breastpump milkbooster sayajual jasin melaka ayerkeroh bukitkatil confinement ibuberpantang pantang berpantang agentwanted dropshipwanted sapusapujee kitbayisemulajadi tasneemnaturelmelaka agenttasneemnaturel agenttasneemnaturelmelaka #susuibumeriah #essentialoil #bukitkatil #testimoni #ayerkeroh #dropshipwanted #agentwanted #confinement #sayajual #sapusapujee #ibumenyusu #tasneemnaturelmelaka #jasin #agenttasneemnaturel #kitbayisemulajadi #breastpump #pantang #milkbooster #susuibu #berpantang #melaka #agenttasneemnaturelmelaka #tasneemnaturel #tummyrub #ibuberpantang  
💕Ladonna 💕 . Premium Jamu For Beautiful Skin, Beautiful Body, Look Younger. . Cpt dpt kn Ladonna anda 😊Tak perlu lg beli pelbagai produk utk cantik dan sihat. Ladonna complete all in 1 😍 ladonnapremiumjamu jamumoden jamumanjakani jamuramping beauty pengantinbaru2017 confinement ramping kulitcantik beautybooster energybooster - regrann #jamuramping #pengantinbaru2017 #beautybooster #confinement #regrann #ladonnapremiumjamu #kulitcantik #beauty #jamumoden #jamumanjakani #ramping #energybooster  
Almost seminggu dh x minum air jamu ni... now we're back on track to be Gojes Mommy 😁😁 Rutin pagi akak, awal pg td minum jus jantung, ni after breakfast minum Jamu pulak. Nak Ketat, Mampat dan Langsing haruslah amalkan minum Jamu Kunyit Asem Mommy Gojes neh... . . Kehabisan stock dh, inshaAllah next week akak restock sekali dgn Jus Jantung Sihat dan Kimchi. Yang nak order boleh wa/dm akak yer 😘😘 . . Untuk tempahan boleh hubungi 👇 http://0192822328.wasap.my . JamuKunyitAsam JamuKunyit JusKunyitAsem JusKunyit JomKurus Jusbuanglemak JusKunyitkajang JuskunyitBANGI baazaronlinemalaysia baazar bazaarmalaysia juskunyitmurah homemadejuskunyit kurus jomkurus setberpantang confinement berpantangsendiri tipsawetmuda jamu kecutkanrahim awetmuda tegangkanbreast tegangkanpayudara postnatalcare rawatdalamanseriluaran #rawatdalamanseriluaran #juskunyit #tegangkanbreast #bazaarmalaysia #confinement #tipsawetmuda #ketatmampatlangsing #jamukunyit #jusbuanglemak #jamu #juskunyitasem #kurus #awetmuda #setberpantang #jamukunyitasam #jomkurus #homemadejuskunyit #juskunyitkajang #kecutkanrahim #baazar #juskunyitmommygojes #baazaronlinemalaysia #juskunyitbangi #tegangkanpayudara #berpantangsendiri #juskunyitmurah #postnatalcare  
1st Life-Style Jamu in Malaysia! . SALAM... . Have a great Wednesday Gorgeous 💃 . Nori 💕 019-281 7334 . Purchase 2 boxes of JTT at 💰 RM176 🛍 free JTT exclusive paper bag 🎁 free gift 📮 free postage 🚗 free COD . jamutunteja jamutuntejakl jamutuntejakeramat jamutuntejaukayperdana jamutuntejamelawati jamutuntejatamanmelati jamutuntejasrirampai jamutuntejasetapak jamutuntejasetiawangsa jamutuntejawangsamaju jamufied pantang confinement nanajttteam instafamous #jamutuntejawangsamaju #pantang #jamutuntejasetapak #jamutuntejasetiawangsa #jamutunteja #confinement #jamutuntejamelawati #jamutuntejatamanmelati #instafamous #nanajttteam #jamufied #jamutuntejakl #jamutuntejakeramat #jamutuntejasrirampai #jamutuntejaukayperdana  
Ada banyak jenis jamu untuk wanita selepas bersalin terdapat di pasaran yang menjanjikan pelbagai jenis manfaat dengan range harga mengikut kemampuan. YY personally suka jamu Air Mancur yang diimport oleh PT. SARI SIHAT (M) SDN. BHD ni especially param dan pilis dia. Rasa hangat aje. Lagipun ianya lebih murah berbanding jenama lain. Berdaftar dengan KKM? Yup! Jangan risau. YY dah semak. Ia tersenarai dalam kategori ubat tradisional. Menurut KKM, "Traditional medicine is defined as any product used in the practice of indigenous medicine, in which the drug consists solely of one or more naturally occurring substances of a plant, animal or mineral, or #masihbertapa #proudmamaof3 #confinement #makanaktiga #airmancur #jamu #bloggeryanayani #diariseorangmama #setberpantang #mommyblogger #days33  
Yup! With 1 sachet a day of Jamu Tun Teja ❤️ 1st Life-style Jamu in Malaysia ! . 🦋Intensive Plan : 2 sachets per day (MYR 264/ 3 boxes per month) . 🦋Progressive Plan : 1 sachet per day (MYR176/ 2 boxes per month) . 🦋Economy Plan: 1 sachet per two days (MYR 88/ 1 box per month) . 💙CANTIK DALAMAN, BAHAGIA LUARAN, jom Jamu! . Simply click the link on my bio to purchase . FREE 📦/COD 🚗📍Seri Kembangan jttserikembangan 📍Taman Equine jtttamanequine📍Puncak Jalil jttpuncakjalil📍Bukit Jalil jttbukitjalil📍Puchong jttpuchong📍Putrajaya jttputrajaya📍Cyberjaya jttcyberjaya📍Bangi jttbangi 📍Bangsar jttbangsar 📍KL Sentral jttklsentral regularperiod delayperiod whitedischarge keputihan tenaga kulitcantik buangangin intimasi intimate pantang confinement milkbooster like4like ig sokongan instafamous instawoman #jttserikembangan #confinement #jtttamanequine📍puncak #whitedischarge #jttputrajaya📍cyberjaya #instafamous #jttbukitjalil📍puchong #jttbangi #jttklsentral #delayperiod #jttpuchong📍putrajaya #regularperiod #like4like #buangangin #jttbangsar #ig_sokongan #pantang #milkbooster #tenaga #keputihan #jttcyberjaya📍bangi #intimate #intimasi #kulitcantik #nanajttteam #instawoman #terlajaklaris #jttpuncakjalil📍bukit #jttlover  
Tau tak dengan minum satu sachet jamu tun teja sebelum tidur, awak boleh dapat tidur yang sangat berkualiti even awak tidur lewat atau bangun seawal pagi . . . Bukan je, dengan satu sachet sebelum tidur awak akan dapati badan lebih ringan daripada biasa, seriously nak bangun pun tak malas dah, . . Ada lagi, awak akan dapat pekej kulit lebih lembut, cerah dan flawless..bestkan, ada lagi best kadang- kadang nak membuang pun lebih lawas tau. . Kesan ni semua awak boleh rasa seawal pertama kali awak ambil jamu tun teja...bukan janji tapi percaya lah.. . Nak cuba jom wassap Zaty 016-5325437 Free postage dan Free gift Sekotak hanya rm88 sahaja #setiaalam #energy #jttlover #lifestylejamu #confinement #jamuanakdara #like #countingdays #ajimaura #jamu #jamutuntejakualaselangor #womanneeds #instafamous #womansupplent #terapiinstagram #like4like #jamuwanita #pantang #jamuqualitypremium #jamutuntejasetiaalam #nanajttteam #shahalam #jamutuntejaklang #goodnight #terlajaklaris #slimming #jamutunteja #jamusedap #selamatmalam  
TESTIMONI JAMU TUN TEJA ====================== . testimonijamutuntejakurus testimonijamutunteja . Alhamdulillah..asbab JTT, lepas consume JTT baru 2 kotak berat badan dah turun 😍, wajib ada JTT untuk wanita yg mementingkan penampilan...syukur JTT banyak membantu . Tunggu apa lagi jom la dapatkan jamu tun teja quality premium ni..uolls mesti jatuh cinta tauuu..😍😍😍. . Whatsapp : 📱016 532 5437 Whatsapp : 📱016 532 5437 Whatsapp : 📱016 532 5437 . Jamu Tun Teja Management Plan ========================================== 🔹Intensive Plan : 2 sachet per day (MYR352/month) . 🔹Progressive Plan : 1 sachet per day (MYR176/month) . 🔹Economy Plan : 1 sachet per 2 days. (MYR88/month) . . Ikut kemampuan. Yang penting jangan tinggal jamu untuk kekal sihat dan cantik!! . . jamu jamuwanita pantang #jamutuntejaseberangjaya #testimonijamutunteja #lifestylejamu #confinement #ajimaura #energybooster #jamu #ebm #jamutuntejabandarperda #jamutuntejapenang #terapiinstagram #testimonijamutuntejakurus #like4like #amoijttteam #jamuwanita #pantang #milkbooster #pregnant #tenaga #jamuqualitypremium #jamutuntejabukitmertajam #jamutuntejaperak #instawoman #slimming #masalahwanita #terlajaklaris #jamutunteja #lfl  
TESTIMONI JAMU TUN TEJA ====================== . testimonijamutuntejapregnant testimonijamutunteja . Alhamdulillah..asbab JTT, lepas consume JTT pregnant, rezeki dapat anak...syukur JTT banyak membantu . Tunggu apa lagi jom la dapatkan jamu tun teja quality premium ni..uolls mesti jatuh cinta tauuu..😍😍😍. . Whatsapp : 📱016 532 5437 Whatsapp : 📱016 532 5437 Whatsapp : 📱016 532 5437 . Jamu Tun Teja Management Plan ========================================== 🔹Intensive Plan : 2 sachet per day (MYR352/month) . 🔹Progressive Plan : 1 sachet per day (MYR176/month) . 🔹Economy Plan : 1 sachet per 2 days. (MYR88/month) . . Ikut kemampuan. Yang penting jangan tinggal jamu untuk kekal sihat dan cantik!! . . jamu jamuwanita pantang confinement jamutunteja tenaga lifestylejamu jamuqualitypremium like4like lfl terapiinstagram energybooster ebm instawoman masalahwanita #jamutuntejaseberangjaya #testimonijamutunteja #lifestylejamu #confinement #ajimaura #energybooster #jamu #ebm #jamutuntejabandarperda #jamutuntejapenang #testimonijamutuntejapregnant #terapiinstagram #like4like #amoijttteam #jamuwanita #pantang #milkbooster #pregnant #tenaga #jamuqualitypremium #jamutuntejabukitmertajam #jamutuntejaperak #instawoman #slimming #masalahwanita #terlajaklaris #jamutunteja #lfl  
TESTIMONI JAMU TUN TEJA ====================== . testimonijamutuntejakeputihan testimonijamutunteja . Alhamdulillah..ramai sebenarnya kaum wanita yang mengalami masalah begini, anda ada masalah mcm ni, jgn segan w'apps atau DM Zaty, in shaa Allah JTT boleh selesaikan...testimoni, baru 3 hari habis semua keputihan keluar, syukur asbab JTT, Bukan dalaman je kulit pun jd makin cantik tau 😍 . Tunggu apa lagi jom la dapatkan jamu tun teja quality premium ni..uolls mesti jatuh cinta taw..😍😍😍. . Whatsapp : 📱016 532 5437 Whatsapp : 📱016 532 5437 Whatsapp : 📱016 532 5437 . Jamu Tun Teja Management Plan ========================================== 🔹Intensive Plan : 2 sachet per day (MYR352/month) . 🔹Progressive Plan : 1 sachet per day (MYR176/month) . 🔹Economy Plan : 1 #jamutuntejaseberangjaya #testimonijamutuntejakeputihan #testimonijamutunteja #lifestylejamu #confinement #jamutunteja #ajimaura #energybooster #jamu #masalahwanitaselesai #jamutuntejapenang #jamutuntejabandarperda #terapiinstagram #like4like #amoijttteam #jamuwanita #pantang #keputihan #tenaga #jamuqualitypremium #jamutuntejabukitmertajam #kuruscaraselamat #instawoman #terlajaklaris #masalahwanita #wedding #period #lfl  
SUPERMODEL MOMMY.. FOUNDER of supermom miracle lotion Ank ramai..x jdi masalah..sapu2 je pakai miracle lotion..nmpk cantik sntiasa..utk suami je tau..niat kena baik dan betul.. kena cantik utk suami.barula berkesan...in shaa Allah boleh dpt pahala terus.😄😄 sapusapuruncing sapusapukempis sapusapudptbaby sapusapulangsing losyenkurus losyenkurussejuk supermommiraclegel berpantang berpantangselepasbersalin confinement confinementlady setberpantang demamkuning groupjutawankakshila teamcodkakshila ask17 anugerahskrin2017 gegarvaganza2017 tv3 fattzura fazura ibumengandung ibudalampantang makananpantang bruneipromo bruneionlineshop songketwedding kualabelait bruneidarussalam supermom.bn #sapusapuruncing #songketwedding #bruneidarussalam #anugerahskrin2017 #groupjutawankakshila #sapusapulangsing #confinement #makananpantang #losyenkurus #demamkuning #fazura #losyenkurussejuk #setberpantang #sapusapudptbaby #sapusapukempis #ask17 #ibudalampantang #tv3 #kualabelait #ibumengandung #confinementlady #berpantang #bruneionlineshop #supermom #berpantangselepasbersalin #teamcodkakshila #supermommiraclegel #bruneipromo #gegarvaganza2017 #fattzura  
TESTIMONI JAMU TUN TEJA ====================== . testimonijamutuntejamilkbooster testimonijamutunteja . Alhamdulillah..asbab JTT, air susu banyak, rezeki untuk anak...syukur JTT banyak membantu . Tunggu apa lagi jom la dapatkan jamu tun teja quality premium ni..uolls mesti jatuh cinta tauuu..😍😍😍. . Whatsapp : 📱016 532 5437 Whatsapp : 📱016 532 5437 Whatsapp : 📱016 532 5437 . Jamu Tun Teja Management Plan ========================================== 🔹Intensive Plan : 2 sachet per day (MYR352/month) . 🔹Progressive Plan : 1 sachet per day (MYR176/month) . 🔹Economy Plan : 1 sachet per 2 days. (MYR88/month) . . Ikut kemampuan. Yang penting jangan tinggal jamu untuk kekal sihat dan cantik!! . . jamu jamuwanita pantang confinement jamutunteja tenaga lifestylejamu jamuqualitypremium like4like lfl terapiinstagram energybooster ebm instawoman masalahwanita jamutuntejapenang jamutuntejabukitmertajam #jamutuntejaseberangjaya #testimonijamutunteja #lifestylejamu #confinement #ajimaura #energybooster #jamu #ebm #jamutuntejabandarperda #jamutuntejapenang #terapiinstagram #like4like #amoijttteam #jamuwanita #pantang #milkbooster #pregnant #tenaga #testimonijamutuntejamilkbooster #jamuqualitypremium #jamutuntejabukitmertajam #jamutuntejaperak #instawoman #slimming #masalahwanita #terlajaklaris #jamutunteja #lfl  
Lets see close up new packaging miracle lotion😍😍😍 Lovely right.. Very handy Sng bawa Simpn dlm bag..zap..jalan... B4 jln sapu2 dlu lotion miracle gel..u'll feel more comfortable n confident😘 Ahh satu lg...Kalau lupa pakai minyak wangi pn inda papa.psl miracle lotion harum 😊😊😊 sapusapuruncing sapusapukempis sapusapudptbaby sapusapulangsing losyenkurus losyenkurussejuk supermommiraclegel berpantang berpantangselepasbersalin confinement confinementlady setberpantang demamkuning groupjutawankakshila teamcodkakshila ask17 anugerahskrin2017 gegarvaganza2017 tv3 fattzura fazura ibumengandung ibudalampantang makananpantang #sapusapuruncing #anugerahskrin2017 #groupjutawankakshila #sapusapulangsing #confinement #makananpantang #losyenkurus #demamkuning #fazura #losyenkurussejuk #setberpantang #sapusapudptbaby #sapusapukempis #ask17 #ibudalampantang #tv3 #ibumengandung #confinementlady #berpantang #berpantangselepasbersalin #teamcodkakshila #supermommiraclegel #gegarvaganza2017 #fattzura  
Assalamualaikum ..! . SERIMAMA SABUN TERAPI IBU BERSALIN . PRICE: RM19.00 . DETAILS: Sabun terapi untuk membantu meningkatkan kesihatan dan kecergasan ibu-ibu berpantang. . Manfaat: - Memberi aura dan mengurangkan stress. - Mengurangkan bau badan. - Mengurangkan masalah kemurungan dan meroyan. . Tempoh Penggunaan: - Boleh digunakan sepanjang tempoh berpantang dan selepas berpantang. . Cara Penggunaan: - Basahkan sehingga berbuih, kemudian sapukan kepada kulit. - Bilaskan dengan air sehingga bersih. . . Online Purchase: . 💻 PAGE FB: Shopping With Ilma Nafia R 📷 INSTAGRAM: @shoppingwithilma 📲 WHATSAPP: https://www.wasap.my/60196638126 . . shoppingwithilma serimamashahalam shahalam serimamasabunterapiibubersalin sabunterapiibubersalin serimama berpantang setberpantang setbersalin pakejpantang setpantangbersalin keperluanberpantang confinement makbuyong makpantang #makbuyong #serimamasabunterapiibubersalin #setbersalin #makpantang #confinement #setberpantang #serimamashahalam #serimama #berpantang #setpantangbersalin #shoppingwithilma #shahalam #keperluanberpantang #pakejpantang #assalamualaikum #sabunterapiibubersalin  
Assalamualaikum ..! . SERIMAMA SABUN MANJAKANI . PRICE: RM19.00 . DETAILS: Sangat baik digunakan sebagai sabun pembersih di bahagian sulit bagi mengurangkan lendir, bau yang tidak enak juga membantu mengurangkan keputihan secara berperingkat. . Manfaat: - Bertanggas dapat mengecutkan rahim dan dapat mengelakkan penyakit rahim. - Boleh merawat keputihan dan mengurangkan bau. - Mengurangkan berat badan dan membersihkan kulit. . Tempoh Penggunaan: - Boleh digunakan sepanjang tempoh berpantang dan selepas berpantang. . Cara Penggunaan: - Basahkan sehingga berbuih, kemudian sapukan kepada kulit. - Bilaskan dengan air sehingga bersih. . 💃GET IT NOW!!! 💃 Online Purchase: . 💻 PAGE FB: Shopping With Ilma Nafia R 📷 INSTAGRAM: @shoppingwithilma 📲 WHATSAPP: https://www.wasap.my/60196638126 . . shoppingwithilma shahalam serimamashahalam serimamasabunmanjakani sabunmanjakani serimama setberpantang setbersalin setpantangbersalin berpantang ajimaura confinement keperluanberpantang pakejpantang #sabunmanjakani #serimamasabunmanjakani #serimamashahalam #serimama #setbersalin #confinement #berpantang #setpantangbersalin #shoppingwithilma #ajimaura #shahalam #keperluanberpantang #pakejpantang #setberpantang #assalamualaikum  
Repost @jamutunteja hq (@get repost) ・・・ 1st Life-Style Jamu in Malaysia @jamutuntejajohor ・・・ ". ANDA IBU BERPANTANG? MENCARI SUPPLEMENT YANG SESUAI UTK MERAWAT RAHIM, MEMBUANG ANGIN-ANGIN DALAM BADAN, MEMBAKAR LEMAK & JUGA MILKBOOSTER? . JTT sangatlah sesuai diamalkan selepas bersalin kerana mampu memulihkan dalaman wanita dengan cepat, tapi dinasihatkan untuk memulakan pengambilan jamu apabila bayi BEBAS sepenuhnya dari jaundice. . [ MENGAPA PERLU BERPANTANG DENGAN JAMU TUN TEJA? ] . JTT sangat membantu dalam proses pemulihan luka dan pembersihan darah nifas di dalam rahim. Selain pemulihan dalaman, jtt juga sangat berkesan dalam membuang angin di dalam badan. Selain amalan berjamu, ibu-ibu berpantang masih dinasihatkan untuk bertungku (memanaskan badan) untuk membuang angin dan membakar lemak. . Paling #jtt #repost #lifestylejamu #confinement #jamutuntejamelawati #jamutuntejakl #jttbabes #energybooster #jamutuntejawangsamaju #pantang #milkbooster #jamutuntejasetiawangsa #jamutuntejakotabharu #jttbondateam #jamumoden #jamutunteja #jamutuntejakeramat #jamutuntejatanjungmalim  
Assalamualaikum Testimoni MINYAK TERAPI IBU BERSALIN..😊😊 . BAUNYA SEDAP DAN SEGAR👍👍 . Dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi yang terbaik, Minyak Terapi Ibu Bersalin Serimama ini sangat sesuai digunakan untuk mengurut ibu selepas bersalin. . KHASIAT: . ✔Mengeluarkan bisa-bisa dan angin di dalam badan. ✔Boleh digunakan untuk mengurangkan sakit urat, sakit pinggang, kembung perut, sakit lutut, bisa tulang, sakit perut, gatal kulit, lenguh-lenguh sendi dan otot. ✔Meningkatkan fungsi sistem saraf selepas bersalin. . Order: Whatsapp 019-6638126 . shoppingwithilma setbersalin setberpantang berpantang confinement minyakurut minyakurutbersalin serimama nonaroguy tanamera barangberpantang minyakterapi minyakterapiberpantang minyakurutberpantang serimama shahalam serimamashahalam bengkungshahalam himommyjihan ebu pakejpantang comboberpantang #tanamera #setbersalin #confinement #minyakurut #barangberpantang #setberpantang #nonaroguy #minyakurutbersalin #himommyjihan #serimamashahalam #serimama #minyakurutberpantang #berpantang #shoppingwithilma #minyakterapiberpantang #shahalam #ebu #minyakterapi #pakejpantang #bengkungshahalam #comboberpantang #assalamualaikum  
Assalamualaikum MINYAK TERAPI IBU BERSALIN SERIMAMA (100ml) . Harga : RM32.00 Dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi yang terbaik, Minyak Terapi Ibu Bersalin Serimama ini sangat sesuai digunakan untuk mengurut ibu selepas bersalin. . KHASIAT: . ✔Mengeluarkan bisa-bisa dan angin di dalam badan. ✔Boleh digunakan untuk mengurangkan sakit urat, sakit pinggang, kembung perut, sakit lutut, bisa tulang, sakit perut, gatal kulit, lenguh-lenguh sendi dan otot. ✔Meningkatkan fungsi sistem saraf selepas bersalin. . Order: Whatsapp 019-6638126 . shoppingwithilma setbersalin setberpantang berpantang confinement minyakurut minyakurutbersalin serimama nonaroguy tanamera barangberpantang minyakterapi minyakterapiberpantang minyakurutberpantang serimama shahalam serimamashahalam bengkungshahalam himommyjihan ebu #tanamera #setbersalin #confinement #minyakurut #barangberpantang #setberpantang #nonaroguy #minyakurutbersalin #himommyjihan #serimamashahalam #serimama #minyakurutberpantang #berpantang #shoppingwithilma #minyakterapiberpantang #shahalam #ebu #minyakterapi #bengkungshahalam #assalamualaikum  
SET BERPANTANG SHAKLEE . 🌹ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘 . 🔺VIT C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk luka jahitan cepat baik . 🌹OSTEMATRIX: Calcium supply, lawas dan elak swmbelit, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp . 🌹ALFALFA: Buang angin dlm badan, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan . 🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. . 🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, #shakleeperai #shakleepenaga #shakleejuru #confinement #shakleesgdua #shakleesgpetani #shakleeperda #shakleebukitmertajam #shakleejohor #shakleebalikpulau #shakleepermatangpauh #shakleebukitjambul #shakleekedah #confinementfood #shakleepenang #setberpantang #shakleegeorgetown #shakleebutterworth #shakleeseberangperai #shakleekulim #makananberpantang #setberpantangshaklee #setpantang  
SET BERPANTANG SHAKLEE . 🌹ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘 . 🔺VIT C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk luka jahitan cepat baik . 🌹OSTEMATRIX: Calcium supply, lawas dan elak swmbelit, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp . 🌹ALFALFA: Buang angin dlm badan, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan . 🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. . 🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, #shakleeperai #shakleepenaga #shakleejuru #confinement #shakleesgdua #shakleesgpetani #shakleeperda #shakleebukitmertajam #shakleejohor #shakleebalikpulau #shakleepermatangpauh #shakleebukitjambul #shakleekedah #confinementfood #shakleepenang #setberpantang #shakleegeorgetown #shakleebutterworth #shakleeseberangperai #shakleekulim #makananberpantang #setberpantangshaklee #setpantang  
Load More